Könyv Blog

Régóta olvasunk Drábik János könyveket. Az első könyv amit olvastam tőle, az Uzsoracivilizáció c. könyv volt. Akkor döbbentem rá, hogy vannak olyan források és emberek akik olyan információk és ismeretek birtokában vannak amiket nyitott elmével kell fogadni, hisz attól hogy eddig nem tudtunk róla az még léteznek és valósak. Eleinte klasszikus összeesküvés elmélet hangulatom volt, amikor a könyvet olvastam, de idővel egymástól teljesen független forrásokból is sikerült megerősíteni, hogy amit olvastam, az valóban a dokumentált igazság. Dr. Drábik János utoljára kiadott könyve a Világdemokratúra arra ihletett, hogy más emberek számára is hozzáférhetővé tegyem azok at az információkat amiket rólunk írt a szerző és nekünk Magyaroknak is szólnak. A blog főként ebből a könyvől publikál és merít tartalmat. Ahogy haladok a könyvvel, folyamatosan megosztom az olvasottakat. Kellemes olvasást. Köszönjük a Gold Book kiadó engedélyét a könyv részleteinek nyílvánossá tételéhez.

Adósságcsapdában Magyarország

2006.11.30. 14:10 | Eyes_ | 1 komment

Az elözőekben kis bekezdésben körbetekinthettünk más országokban hogy mindenhol vannak érdekes hatalmi jelenségek. Azonban ezek kissé távol állnak tőlünk. Kissé úgy érezzük - legalábbis Én így vagyok vele - , hogy ez velük történik és nem velünk. Na jó, kicsit velünk is  hisz már Uniós ország vagyunk ( de minek) de mégis, ami Németországban történik az mégis csak rájuk tartozik. ...
Majd belelapoztam jobban ebbe a könyvbe...
Szándékosan nem megyek végik a könyvvel ezekig a fejezetik kronológiailag mert majd 250 oldal mulva rá is térhetnénk erre a témára ... inkább átlépem az eddig tartó fejezeteket és majd késöbb esetleg visszatérek rájuk. Most hogy olvasom mi is történik Velünk, sok minden kezd átértékelődni bennem a napjainkban zajló magyarországi történésekről. Politika ... hm.
Ez a téma és az alfejezetei már igen csak a mi vagyis a Magyarok bőrére megy ki a játék.
Elgondolkodtató.

Szóval nézzük, hogy miért is van magyarország adósságcsapdába. ...

...

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagdemokratura.blog.hu/api/trackback/id/tr1320200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drabikanyagok · http://drabikanyagok.blogspot.com 2010.11.14. 18:18:51

D R A B I K A N Y A G O K . blogspot . com -on a pénzoligarchia nagyjai és központjai. Lassan töltődik, de nagyon korrekt.

Írj a HírTV-nek hogy hívja meg Drábik Jánost egy sorozatra és a helyi politikusodnak, hogy foglalkozzanak a pénzkibocsátás és a monetáris és fiskális jogok teljes de facto és de juro államosításával, központi bankokat szüntessék meg vagy de facto is államosítsák.

drabikanyagok.blogspot.com