Könyv Blog

Régóta olvasunk Drábik János könyveket. Az első könyv amit olvastam tőle, az Uzsoracivilizáció c. könyv volt. Akkor döbbentem rá, hogy vannak olyan források és emberek akik olyan információk és ismeretek birtokában vannak amiket nyitott elmével kell fogadni, hisz attól hogy eddig nem tudtunk róla az még léteznek és valósak. Eleinte klasszikus összeesküvés elmélet hangulatom volt, amikor a könyvet olvastam, de idővel egymástól teljesen független forrásokból is sikerült megerősíteni, hogy amit olvastam, az valóban a dokumentált igazság. Dr. Drábik János utoljára kiadott könyve a Világdemokratúra arra ihletett, hogy más emberek számára is hozzáférhetővé tegyem azok at az információkat amiket rólunk írt a szerző és nekünk Magyaroknak is szólnak. A blog főként ebből a könyvől publikál és merít tartalmat. Ahogy haladok a könyvvel, folyamatosan megosztom az olvasottakat. Kellemes olvasást. Köszönjük a Gold Book kiadó engedélyét a könyv részleteinek nyílvánossá tételéhez.

Milliárdok, de hova ?

2006.11.30. 14:46 | Eyes_ | 1 komment

Csak úgy röpködnek a milliárdok! Bevallom néha elvesztem a fonalat és már meg se próbálom átváltani ezt a rengeteg pénzt emberi léptékekre. Néha számolgatom, hogy a költségvetésben elvérzett milliárdokból mennyi mentőautót lehetne venni, vagy iskolát felujítani, vagy ... vagy másra költeni amire inkább szükség lenne. A pénz meg csak fogy. Illetve elfolyik. Hova is ?   ... talán a következp felyezetek erre is választ adhatnak ...

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagdemokratura.blog.hu/api/trackback/id/tr2620217

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sandals 2018.04.02. 16:41:11

san diego dog boarding - How does vicodin effect a fetus

Trackback: just click the next web page 2018.03.24. 10:24:28

Alapjövedelem: tévedés, tudatlanság és felelőtlenség - ProgBlog

Trackback: heelspalace 2018.03.21. 03:09:45

Acai 200 - unodforvi on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drabikanyagok · http://drabikanyagok.blogspot.com 2010.11.14. 17:09:52

D R A B I K A N Y A G O K . blogspot . com -on a pénzoligarchia nagyjai és központjai. Lassan töltődik, de nagyon korrekt.

Írj a HírTV-nek hogy hívja meg Drábik Jánost egy sorozatra és a helyi politikusodnak, hogy foglalkozzanak a pénzkibocsátás és a monetáris és fiskális jogok teljes de facto és de juro államosításával, központi bankokat szüntessék meg vagy de facto is államosítsák.

drabikanyagok.blogspot.com